- tel.: 571 751 881 email: zsvalbystrice@zsvb.cz
1 -obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich)
2 – korýši (a výrobky z nich)
3 – vejce (a výrobky z nich)
4 – ryby (a výrobky z nich)
5 – podzemnice olejná – arašídy (a výrobky z nich)
6 – sójové boby – sója (a výrobky z nich)
7 – mléko (a výrobky z něj)
8 – skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské, kešu, pekanové a para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich)
9 – celer (a výrobky z něj)
10 – hořčice (a výrobky z ní)
11 – sezamová semena – sezam (a výrobky z nich)
12 – oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2)
13 – vlčí bob – lupina (a výrobky z něj)
14 – měkkýši (a výrobky z nich)